werkgebieden

 

 

gallery/geel

van woord naar daad

 

 

Bij al onze werkzaamheden is ons doel dat een goed uitgewerkt plan niet als papieren tijger in een bureaula verdwijnt. De bedrijfsvoering mag niet, ondanks alle goede bedoelingen, gewoon op de oude voet doorhobbelen. Écht veranderen gebeurt niet alleen in woord, maar met name in daad. Dat betekent dat er sprake is van een intensieve begeleiding door ons bij de daadwerkelijke uitvoering van onze bevindingen die u als opdrachtgever heeft onderschreven. Daarbij zijn wij realistisch. Ondernemingsplannen toetsen wij aan haalbaarheid en principes van duurzaam ondernemen. Dat kan soms dus ook een negatief advies betekenen. Soms is het beter om nee te zeggen tegen te enthousiaste of te ambitieuze plannen.

Om een evenwichtige dienstverlening te bieden kent ons bedrijf meerdere onderdelen. Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) bieden wij ondernemersadvies. Dit is gericht op een succesvol ondernemen voor zowel de startende als de gevestigde ondernemer. Daarnaast kan het zijn dat een beter resultaat gerealiseerd wordt door coaching van de ondernemer. Voor ondernemingen waar de bedrijfsvoering, om welke reden dan ook, een herstructurering kan gebruiken, bieden wij transitie. Ook op het gebied van organisatie­ontwikkeling zijn wij actief en baseren wij onze werkzaamheden hierbij bij voorkeur op de Rijnlandse organiseerprincipes.

 

ondernemersadvies

 

Of u nu een starter bent of een ondernemer die reeds jaren actief is als zelfstandige, er zijn momenten waarop een deskundig advies van een derde voor u onontbeerlijk is.

Van ondernemersplan en exploitatiebegroting tot financieel en juridisch inzicht over bedrijfsmodellen, wij adviseren en begeleiden u als ondernemer gedurende het hele traject.

 

 

Transitie

 

Bedrijfsblindheid, veranderende inzichten, onvoorziene marktontwikkelingen, voortschrijdend inzicht, soms loopt uw bedrijfsvoering spaak door een of meerdere oorzaken. Het is dan de kunst om uzelf een spiegel voor te houden en daadwerkelijke verbeteringen te realiseren. Daarbij is soms hulp van anderen nodig. Wij hebben de ervaring om samen met u een transitie in de organisatie werkelijk door te voeren. Aan de hand van een plan van aanpak worden de verbeteringen in de organisatie door gezamenlijke inspanningen gerealiseerd.

coaching

 

Onder het mom van schoenmaker blijf bij je leest, begeleiden wij u bij de facetten die uw dagelijkse reguliere bedrijfsvoering kenmerken. Als wij u bijvoorbeeld bepaalde financiële zaken uit handen nemen, kunt u zich volledig richten op dat waar u goed in bent: uw core business.  Gezamenlijk werken wij op deze manier aan een succesvolle bedrijfsvoering, zodat ook op lange termijn plezier in werk maar vooral ook bestaansrecht gewaarborgd zijn

gallery/IMG_5584