inspiratie

gallery/blauw

Bourgondisch

 

Elkaars ervaringen uitwisselen kan het beste onder het genot van goed eten en drinken. Daarbij vormen gastvrijheid en vooral de tijd nemen voor elkaar,  de basis om samen aan tafel gerechten en verhalen te delen.  Met aandacht voor de kwaliteit van zowel de gasten als wijn en spijs.

Omgeving

 

Mensen en gebiedsomgeving, al dan niet bebouwd of natuur, zijn steeds een bron van inspiratie. Toevallige omtmoetingen, samenzijn op bijzondere plekken en delen van elkaars ervaringen, vormen de basis voor steeds veranderende inzichten.

Stoïcisme

 

Een belangrijke denkrichting is ontstaan in de Griekse oudheid. Vooral door keizer Marcus Aurelius toegepast en daarmee algemeen bekend geworden : het stoïcisme. Het denken en handelen biedt houvast om ook bij tegenslag en moeilijke tijden standvastig te kunnen blijven handelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/PHOTO-2018-10-20-23-20-41
gallery/IMG_5556

michiel van der werf

 

Advies en begeleiding vindt steeds plaats op basis van een persoonlijke invulling. Samen met de opdrachtgever gaan wij op zoek naar de best passende oplossing. Daarbij handelen wij steeds vanuit onze kernwaarden, betrokken, persoonlijk en gericht op de lange termijn.

 

 

Een inzicht in de denkwijze en motivaties van ons handelen is terug te vinden in de artikelen die wij regelmatig plaatsen in een digitale krant : het 3werf Hoera journaal. Op een luchtige wijze worden meer en minder actuele onderwerpen aangekaart. 

 

gallery/IMG_4038
gallery/P150702A-129 2